West Coast Swing for Beginners form 29.01.2016

От  | 

West Coast Swing

West Coast Swing е танц в двойка с корени в Lindy Hop, танцува се на всяка музика в 4/4. Характерен е с „еластичността” си, която е резултат от специфичната връзка между партньорите. Танцът позволява и на двамата партньори да импровизират докато танцуват заедно, което дава огромна свобода във вариациите. Това го прави едновременно забавно, чувствено, интересно и атрактивно.

На простосмъртен език казано – ако искате да умеете да танцувате с класа, да се чувствате една идея по-секси и да развиете танцувалното си въображение – WCS е вашето ново хоби. Той може да бъде приложен и в по-суингирани парчета, както и с джаз-блус звучене, така и в по-модерните песни, на които вместо да се чудим каква магария да направим – можем да се завъртим  с финес с партньора си.

Школата Lindyhop.bg дава възможност на по-любопитните и смелите да се впуснат в това приключение и да усвоят WCS в рамките на най-новия курс. Танцът е много слабо популярен в България, но до преди няколко години това се отнасяше и за Lindy Hop. През последните няколко години стилът събра десетки, дори стотици фенове и бе повод за множество събития. Като създатели на една от най-големите суинг общности в България, професионалистите от Lindyhop.bg вярват, че ще успеят да популяризират магията и на West Coast Swing.

Ето и някой вдъхновяващи клипчета

Ако искате да сте сред пионерите на WCS танците в София, Lindy Hop Bulgaria започват нова група за начинаещи –  https://www.facebook.com/events/938987759523780/

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *