10 Fanta Dance Fiesta |08 -12 май|Franklin Diaz

От  | 

салса фестивал

Доминиканската република – остров на нежен ритъм и плажове с бял пясък е и родното място на Franklin Diaz. Още от 4 годишен бъдещето на Franklin е предрешено. Влюбвайки се в движението и звуците, той сам се научава да танцува. Произлиза от музикално семейство, съставено от инструменталисти и вокалисти; захранен е с музиката на своята култура. Страстта му към танца и сложните музикални структури е по-късно разширена с предизвикателството и отдадеността му към Фламенкото – изкуство от южна Испания, асоциирано с циганите от Испания.

Franklin е добре запознат с различни форми на танца, включително Салса, Афро-кубински танци, балет, модерни танци и Фламенко. Той създава една “салата” от уникални вкусове…Движи се в ритъма на музиката, трансформирайки тялото си в един изключителен инструмент. Franklin често е описван като природна сила, истински мит. Имал е честта и удоволствието да тренира под опитните очи на Jose Molina, Nelida Tirado, Jose Maya и Alfonso Losa (Фламенко),  Модерни танци и балет в танцовото училище Alvin Ailey, Victor Pacheco и Eddie Torres (салса).

Пътувал е много по света, споделяйки една сцена със светоизвестни артисти, като Celia Cruz, Tito Puentes и Fania All Stars. Уникалният му стил на танцуване достига до Китай, Аржентина, Тунис и Мароко. Получавайки признание от своите фенове, колеги, танцови ентусиасти и публиката като цяло, той продължава да впечатлява със своя постоянно еволюиращ стил.

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *