Запиши се за Безплатен Уъркшоп | THE JUNGLE. SOFIA IS BURNING!

От  | 

Красен Кръстев

DANCE SESSION е модул на проекта Dance Connected, който ще се разгърне в два работни етапа – vol. 1: уъркшоп и vol. 2: представление с хореографа Красен Кръстев (България/ Швейцария).

Ако искате да преживеете танца във всички негови емоции и форми – забавление, изкуство, общуване, умение, необходимост – включете се в дръзкия танцов експеримент на Красен Кръстев.

THE JUNGLE. SOFIA IS BURNING! ви дава възможност да сте едновременно свободни в себе си и смели в образа, в който се промъквате. Горящи от желание, решени да живеете мечтите си, не се колебайте да се доверите на лудостта на хореографа.

Vol. 1: Уъркшопът е отворен за танцьори във всякакви стилове (балет, съвременен танц, кабаре, бели данс, танц на пилон, социални танци, улични стилове – хип-хоп, брейк, и др.), също така актьори, шоу изпълнители, drag-queens, както и непрофесионалисти и всички, които имат отношение към танца като начин на живот.

Vol. 2: В рамките на работното ателие хореографът ще селектира изпълнителите, с които ще реализира спектакъла като втори етап от модула Dance Session. Премиерата му ще се състои в рамките на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK 2014 (28 август – 6 септември, Пловдив) .

5 – 11 май 2014 | Dance Session Vol. 1 | Уъркшоп @ Derida Dance Center (вход свободен)

4 – 24 август 2014 | Dance Session Vol. 2 | Репетиции за спектакъл (селектираните участници ще получават възнаграждение)

Пратете CV и видео материали (при наличност) на dance@edno.bg до 27 април.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорства и експертна помощ

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *