Все още се чудите дали да се запишете на салса?

От  | 

Все още се чудите дали да се запишете на салса?

Може би салсата е твоята нова страст!?

Салсата не трябва да се разбира, тя е преживяване. За дамите е важно да се научат да използват телата си и да се движат по чувствен, интересен и игрив начин. Най-важното за кавалерите е да са уверени в това, което правят, да водят и да излъчват самочувствие. Какво трябва да запомните, преди да се запишете на салса:

  • Елегантността е едно от основните неща в салсата. Ако искате да танцувате по-добре, научете се да се движите елегантно. Можете да потърсите в нета съвети или да се възползвате от хилядите видеа в YouTube и да се упражнявате пред огледалото. Друга готина идея е да се разхождате вкъщи с много високи токчета, докато се почувствате напълно комфортно.
  • Да се върнем на видео уроците! Така не само ще видите как протича един урок по салса, но и ще можете предварително да научите някои стъпки и движения. Когато наистина отидете в залата ще се чувствате по-уверени, а увереността ви кара да се справяте по-добре. 
  • Не се страхувайте да движите ханша. Салсата включва секси движения – за да сте секси и наистина да танцувате салса, трябва да движите ханша си.
  • Как да се облечете? Леките материи и изрязаните дрехи са най-добрият избор, защото може да стане много разгорещено. Най-важно е да се чуствате удобно и да можете да се движите свободно.

Усещането да се научиш да танцуваш салса е наистина страхотно.  Освен това се срещаш с много нови хора, поддържаш формата си, ставаш по-уверен и се забавляваш адски много. Защо не се запишеш на салса още днес? Може би салсата е твоята нова страст.

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *