Приятелката на принц Хари се отказва от танците

От  | 
2013-10-Prince-Harry-Cressida-Bonas-Wallpaper
Приятелката на принц Хари Кресида Бонас е решила заради него да се откаже от мечтата си за танцова кариера, пише в. “Дейли експрес”.
Британските медии от известно време нищят въпроса любовта или кариерата ще постави на първо място 24-годишната кралска изгора. Отговорът идва с решението на Кресида да загърби танците, тъй като те не са подходящо занимание за потенциална бъдеща принцеса.Младата дама не желае да върши нищо, с което би поставила любимия си в неудобно положение. Тя най-вероятно няма да има и друг избор, тъй като бракът с кралска особа винаги предполага много лишения. Така например, Грейс Кели се отказва от филмовата си кариера след брака си с принца на Монако Рение III. Обществото в малката монархия не позволява младата актриса да участва в повече кино проекти.Красивата блондинка е наясно, че е невъзможно приятелката на принц да танцува на сцена, без да привлича вниманието към себе си и към него.

“Кресида направи своя избор, тя е лудо влюбена в Хари и го постави на първо място”, казва източник от обкръжението й.

Решението на Кресида Бонас да се откаже от мечтата за кариера на сцена, въпреки че посвети последните четири години на изучаването на танцовото изкуство, се приема и като знак колко сериозни са отношенията й с принц Хари.

Наблюдателите не изключват вероятността скоро по-малкият син на престолонаследника принц Чарлз да коленичи пред своята любима и да й предложи брак, допълват от БТА.

Източник: http://life.dir.bg/

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *