Интензивен Курс по West Coast Swing Beginner

От  | 

1395127_705983129429328_599358497_n

West Coast Swing (WCS) e краля на суинг танците – едно съчетание между грация, емоция и движение, който се танцува в двойка. Един уникален начин на комуникация с партньора.

West Coast Swing може да се танцува на почти всякакъв стил музика от класически кънтри, суинг и джаз парчета до съвременни денс компилации. Той е стилен и елегантен изпълнен с много финес. West Coast Swing e “щадящ” флуиден стил танц подходящ за хора с различна структура на тяло и теглото, както и за работещи основно в седнало положение или с голямо натоварване.
Танците ще ви помогнат да релаксирате след тежкия ден и ще ви накарат да се заредите с положителна енергия.
Програмата е изцяло ориентирана за начинаещи. Няма нужда от предишен танцов опит, но ако го имате ще е само от полза 😉 .

Броят на участниците в курса ще бъде органичен до 6 двойки или общо 12 човека. Предимство имат тези, които попълнят формата за записване коректно и са посочили партньор, който също е попълнил формата.

Повече информация и да се запишете можете да направите на този линк –http://www.freshswingdance.com/2013/10/интензивен-курс-по-west-coast-swing-beginner/

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *