Как да убедя гаджето си да тръгне на танци?

От  | 

tango_dansen2-7040

В: Имам проблем. Много искам да накарам гаджето си да идва на уроци по танци с мен, но той постоянно отказва. Как мога да го убедя да идва с мен и защо постоянно се противи?

О: Трябва да поговориш с гаджето си и да разбереш защо е против ходенето на танци. Причините могат да са много и разнообразни. Ето няколко разсъждения по въпроса.

Гаджето ти може да смята, че е му липсва координация и че не може да стане добър танцьор. Опитай да го окуражиш и го увери, че смяташ, че има талант да стане добър танцьор. Ако наистина го убедиш и тръгнете заедно на уроци, бъди търпелива, не му се ядосвай, когато бърка и те настъпва. Проявявай разбиране и оценявай танцувалните му умения. Търпението ти и окуражаването му ще го накарат да продължи да учи танци с теб.

Интересно: Как да следваш партньора си в танца?

Второ, той може да не иска да взима уроци, защото няма реална преценка какво точно означава да танцуваш. За да го убедиш, покажи му клипчета в YouTube. Кажи му, че основно най-добрите салса танцьори са футболисти, да видиш как ще се убеди, че и истинските мъже могат да танцуват.

Ето друг съвет, който може да помогне. Ако се съгласи да взима уроци, остави го той да избере стила и школата (салса, бални танци, латино или суинг). Така ще почувства, че сам взима решение и може да си избере танц, който му допада най-много.

Танците са отличен метод за заздравяване на връзка и за създаване на по-интимни отношения. Всяко нещо, което правите заедно, ще помогне да се сближите.

Смятам, че е важно партньорите да споделят интересите и хобитата си. След урока е важно да покажеш на партньора си, че оценяваш неговото усилие и че си съгласна да вземеш участие в инициатива по негов избор, например да отидете на мач или на автошоу. Това ще го убеди, че го разбираш и не се интересуваш само от собственото си аз, а че си страхотна приятелка.

И последно: говори с него, за да разбереш защо е толкова против ходенето на уроци по танци. След това опровергай доводите му и му покажи, че танците са забавление. Не забравяй да наблегнеш на готовността си да направите заедно нещо по негов избор.

Мъжката гледна точка

Причините са прости: малко са нещата, които могат да накарат мъжа да изглежда толкова глупаво, колкото танцуването. Водните ски, карането на едноколка  и носенето на сандали са едни от тях, но танците могат да свалят мъжката репутация по-бързо от всичко на света.
Опитай се да не приемаш отказа му лично. Сигурен съм, че нежеланието му да танцува няма нищо общо с отношението му към теб.

Най-доброто, което можеш да направиш е да дадеш всичко от себе си, за да го убедиш да отидете на парти и да го представиш като нещо не кой знае какво, а просто едно обикновено излизане – все едно отивате на клуб. На самото парти няма как да не танцувате, така че половината война е спечелена.

Като крайна мярка може да предприемеш следното: танцувай с друг, така че да накараш гаджето си да ревнува. Ако наистина държи на теб, няма как да не се затича към първия урок по танци.

Източник: http://SalsaBG.org

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *