Tube Hedzzz представят Back To The Bluezzz

От  | 

Дни преди излизането на дебютния си албум групата е готова

и с клипа към втория си сингъл “Аз и ти”

На 29 март в клуб Petnoto (Пловдив) и на 31 март в Backstage София най-горещата млада българска рок банда – Tube Hedzzz ще представи първия си албум Back To The Bluezzz.

На концерта в София заедно с Ангел Дюлгеров (китарa, вокал), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани) ще излязат и специалните гости в студийния им дебют – Любо Киров, Васко Кръпката, Росен и Милен Кукошарови и Атанас Дюлгеров.

Back To The Bluezzz е съвременен рок албум, съдържащ 14 парчета по музика и текстове на Ангел Дюлгеров и аранжименти на Tube Hedzzz.

Пилотният сингъл от албума е I Am Not Afraid, последвана преди седмица от парчето „Аз и ти“ – първа песен на български език, съчетаваща типичните за триото сурови китари и запомняща се мелодия.

От днес вече е факт и видеото към “Аз и ти” – дело на режисьора Адрияна Янкулова и оператора Лора Мушева.

„Идеята на клипа беше групата да се появим в три от основните музикални десетилетия на 20 век –  50-те, 70-те и 90-те. Това са най-емблематичните години за рокендрола, които са повлияли и на нашата музика.” – разказват Tube Hedzzz и разкриват, че сами са се включили в подготовката на декора и реквизита със специфични музикални инструменти.

Tube Hedzzz

Стилистката Джули Лепоева пък е осигурила всевъзможни чарлстони, шарени хипарски ризи, перуки и други цветни атрибути, за да се получи видеото максимално вярно на времето и забавно за зрителите.

Tube Hedzzz са българска инди рок банда с членове Ангел Дюлгеров (китарa, вокал), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани). Тримата свирят заедно и поотделно с доста различни по стил артисти и групи – от Йълдъз Ибрахимова, JP3, Зона Ц и Стефан Вълдобрев (Еко), през Орлин Павлов, Любо, Rubikub и Миленита (Ангел), до Дичо и V.O.XX, Bobo and the Gang и Алекс Жекова (Росен).

Това, което ги обединява в този проект обаче е любовта към суровата енергия на класическия блус и рокендрол и желанието да я пресъздадат през собствената си призма. Точно това ще види и публиката на концертите им в Пловдив и София.

 Секс, блус и рокендрол! 

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *