Mundo Latino 2012 Festival

От  | 

В края на годината… точно преди Коледните празници, Star Event Agency има удоволствието да Ви покани да изкарате 3 пълни с емоции дни и 2 незабравими нощи с най-добрите салса танцьори, с най-новите им хореографии, със 100% оригинална кубинска музика – подбрана от най-добрите DJ, концерт на живо и разбира се много уроци и мастер клас с най-добрите инструктори в света.

Обещаваме Ви, че Mundo Latino 2012 Festival ще бъде един от най-страхотните събития на годината!

С какво този фестивал е по-различен от всички останали?

Ето Ви няколко добри причини, аВие сами ще решите дали искате да бъдете част от това събитие:

– Fernando Sosa, Chiquito, Tropical Gemи Dominican Power ще представят най-новото си шоу “TWILIGHT“, базиращо се на историята от Twilight Saga;

– Всички останали хореографии ще бъдат представени за първи път на нашата сцена (очаквайте скоро пълен списък на всички артисти и гости);

rising stars

Проект Rising Stars ще даде шанс на всички записали се танцьори и групи да спечелят билет към ГОЛЯМАТА СЦЕНА на едни от най-известните и престижни салса конгреси в цял свят: Берлин, Амстердам, Испания, Италия, като съвсем скоро ще се присъединят Пуерто Рико, Мексико и Индия.

Това не е състезание! Няма да има жури, системи на оценяване или гласуване… Всеки организатор на конгрес ще може да избере сам своя фаворит и да го покани за участие на неговото събитие.

clave cubana

Clave Cubana ще бъде нашата специална музикална изненада – ще имате уникалната възможност да ги слушате на живо и да танцувате без спир по време на 90 минутния им концерт.

Clave Cubana е група, нашумяла с техните парчета в стил reggaeton и salsaton, като наскоро, след супер успешния им албум BANDOLERA, излезе и втория: FIESTA. Смесвайки по невероятен начин звученето на reggaeton с различни стилове като salsa, bachata и merengue, албумът представя един нов стил, който кара публиката да подивее.

Елате и се присъединете към нас да празнувате и да бъдете част от най-щурия, най-уникалния, най-незабравимия фестивал – 3 дни и 2 нощи – в края на годината 2012!

*ЦЕНИ*

FULL PASS:99 лева (01.06-31.07)
149 лева (01.08-30.09)
199 лева (01.10-30.11)
SHOW & PARTY PASS:59 лева (01.06-31.07)
69 лева (01.08-30.09)

* СКОРО ще публикуваме “FULL PASS + Настаняване” за всички наши приятели от страната, които ще се присъединят към това забележително събитие или ще участват в Проекта RISING STARS!

Дата: 31 ноември, 1 и 2 декември 2012 г.

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *