CHIQUITO – Dominican Power: “Нямам тайно оръжие за жените- просто съм си АЗ”

От  | 

Chiquito-y-Dominican-Power

1.От къде идва артистичното ти име CHIQUITO?

Моето име (Chiquito) се роди, защото винаги съм бил най-малкия от групата, в която съм танцувал. Независимо, в която и академия или група да стана част, винаги бях най-малкия… оттам тръгна името ми Chiquito /в превод от испански означава „дете”/ … все пак това беше преди 15 години близо!

2. Ти си един от актьорите в най-новия филм Street dance 2 – какво ще запомниш от снимките?

Да, аз съм един от хореографите зад камера във филма Street dance 2, що касае нашата част като роля, защото се явявам като мост между латино танците и хип хопа. Моята рола във филма е танцьор от групата по Салса, заедно с главната героиня Sofia B. Да работиш в киното е една незабравима емоция, един изключителен опит, един сън, от който не искаш да се събуждаш …

3. Защо всички жени те обожават… какво е твоето тайно оръжие?

Обожават ли ме? Сигурно защото съм обикновен, човечен, говоря с всички, без да създавам каквито и да било порблеми и най-вече, защото и на чен ми харесва да общувам с нови хора и да бъда такъв, какъвто съм си, да бъда самия Аз, когато съм сред тях. Нямам тайно оръжие за жените- просто съм си АЗ :)

4.  В най-новата хореография Twilight /Здрач/ – ти си в ролята на Jacob – каква е разликата между теб и този образ?

Разликата е, че той е истинския образ от Twilight Saga, а аз съм просто негово копие :) Много ми харесва тази роля и в нашата хореография Twilight се опитвам да приличам на него във всяко едно отношение и може би в бъдеще съдбата може да реши да ме срещне и да мога да работя с него… :)

Източник: Mundo Latino Magazine

НЯМАТЕ УЕБСАЙТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС? НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.

изработка на сайт

Хареса ли ти?

It's all about emotion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *